Promotie-acties


Proeven, ruiken, voelen, praten... beleven...

Middels één op één communicatie op een plezierige wijze in contact komen met uw doelgroep, dat is de essentie van effectieve promotie-acties. Gratis samples van uw product, interactieve games, flitsende presentaties of demonstraties maken dat het publiek even de tijd voor uw promotiecampagne neemt.

Actief naar resultaat
Actief promoten houdt voor ons in dat wij interactief met het publiek aan de slag gaan, een beleving bieden, feedback vragen op uw actie, een interessant aanbod doen of zelfs iets gratis weggeven. Reeds vele promotie acties hebben wij succesvol mogelijk gemaakt middels onze materialen en facilitaire ondersteuning.

Van eenvoudige oplossingen tot complete promotiestands, wij helpen u graag met het bereiken van uw doelstelling;  grotere naamsbekendheid en een hoger marktaandeel.

Sampling
Iets gratis weggeven heeft nog altijd een magische uitwerking op het publiek. Door kleine samples weg te geven van uw product, creëert u een positieve associatie met uw product. Onafhankelijke onderzoeken wijzen uit dat de dit een positief effect heeft op vervolg aankopen van het betreffende product.

Introducties
De introductie van nieuwe producten of diensten krijgt een andere dimensie als u dit op een interactieve wijze plaats laat vinden. Winkelcentra, stations, evenementen of andere locaties met veel bezoekers geven u de mogelijkheid om grote groepen mensen kennis te laten maken met uw product. In een ongedwongen setting demonstreren en laten proeven, ruiken, voelen en testen geeft het publiek een goed gevoel bij uw actie.

Promotie middelen
Om uw promotie-actie op een adequate wijze uit te voeren, ontwikkelen, realiseren, leveren en verhuren wij de meest uiteenlopende promotie middelen; balies, blow-ups, displays, stands, video en internet zuilen of custom made items, vanzelfsprekend geheel in uw huisstijl uitgevoerd.

Promotie voertuigen
Wilt u extra exposure op locatie in combinatie met optimale mobiliteit, maak dan gebruik van onze verhuur promotievoertuigen. Van onze mobiele billboards tot volledig uitgeruste promotie bussen staan tot uw beschikking voor een promotie-actie die opvalt en indruk maakt.

Branding
Voor de optimale herkenbaarheid en merkbeleving voorzien we de promotie-opstelling en promotie middelen van een full color branding middels bestickering, reclame doeken of banners.

Logistiek
Bij een uitgebreide promotie-actie is de logistiek van cruciaal belang voor het slagen van de actie.
Locatie verkenning, vergunningen, transport, op- en afbouw, schoonmaak en bevoorrading, we regelen het graag en goed voor u. Onze project managers en operationeel medewerkers zorgen voor een perfecte voorbereiding en uitvoering.

Verzorgingsgebied
Wij voeren iedere actie voor u uit in; Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noordoost Polder, Flevoland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Limburg en Zeeland, maar ook in het buitenland is natuurlijk mogelijk.

Ga naar promotie-plaza >