Roadshow


In een tijd waar “vluchtige” media schijnbaar de boventoon voeren, wordt het steeds belangrijker om direct contact te hebben met uw doelgroep. Middels een goed doordachte roadshow maken wij dit graag op een effectieve en ongedwongen manier mogelijk voor u.

Eén op één communicatie met een roadshow
Een mobiele roadshow is het ultieme communicatie middel om in een ongedwongen setting, zonder ongewenste afleiding, de dialoog met uw doelgroep aan te gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft u de mogelijkheid om uw boodschap helder aan de ontvanger over te brengen, maar krijgt u ook direct feedback waar u uw voordeel mee kunt doen.

Breed toepasbaar
Roadshows zijn de ideale tool voor product introducties, kennis sessies, bijeenkomsten of andere toepassingen waar u uw doelgroep persoonlijk wilt benaderen. U kunt uw gast met behulp van fysieke aanwezige producten en ondersteund door audiovisuele middelen, duidelijk laten beleven waarom uw product of dienst precies dat is, waar de klant behoefte aan heeft.

Roadshow voertuigen
Wij beschikken over een uitgebreid verhuur assortiment roadshow voertuigen, van een met B-rijbewijs te rijden promotie bus, tot dubbel uitschuivende roadshow trailers. Daardoor kunnen we voor iedere campagne het juiste voertuig in zetten. Mocht voor uw toepassing een afwijkend model willen huren, kunnen we tevens een beroep doen op ons uitgebreide Europese netwerk.

Al onze voertuigen zijn self-supporting, zodat u op iedere locatie kunt beschikken over een eigen stroomvoorziening, verwarming en airco. Onafhankelijk van de gekozen locaties gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten, essentieel voor een flexibele inzet van uw promotie middel.

Branding
Voor de attentiewaarde en herkenbaarheid van de in te zetten roadshow voertuigen, worden deze voorzien van een attractieve full color bestickering. Op locatie en op de weg fungeert de unit dan ook als uw rijdende visitekaartje, zodat uw promotie campagne de optimale exposure krijgt. Ook de binnenzijde van het voertuig wordt middels bestickering of uitneembare panelen voorzien van uw huisstijl of boodschap, zodat iedere bezoeker zich een duidelijk beeld kan vormen van uw bedrijf en activiteiten.

Inrichting
Onze verhuur vloot roadshow voertuigen worden geheel naar wens ingericht in de stijl die past bij uw bedrijf en de sfeer die u uit wilt stralen tijdens de roadshow. De meest uiteenlopende stijlen en kleuren standaard meubilair, of speciaal vervaardigde items maken van de presentatieruimte een perfecte ontvangstruimte voor uw gasten.

Logistiek
Bij de operationele inzet van een roadshow komt nogal wat kijken; planning, vergunningen, transport, stalling schoonmaak etc. Als gerenommeerd facilitair partner verzorgen wij dit natuurlijk tot in de puntjes voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Verzorgingsgebied
Met onze roadshows doorkruisen wij het hele land; Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Zeeland en Limburg, maar ook in heel Europa kunnen wij uw roadshow verzorgen.

Ga naar promotie-plaza >