Podium


Het ultieme podium voor uw performance
Bij het organiseren van een publieksevenement is het essentieel dat iedereen optimaal kan zien wat er gebeurt, hetgeen u bereikt door uw voorstelling, presentatie of optreden plaats te laten vinden op een professioneel podium.

Voor ieder evenement een passend podium
Iedere toepassing is anders, dus ook het in te zetten podium moet voldoen aan de eisen die u hier aan stelt. Het maakt natuurlijk een groot verschil of u een indoor of outdoor evenement organiseert, ook qua mogelijkheden voor het podium.

Indoor podia
Indoor podia realiseren wij door podiumdelen op de gewenste hoogte te plaatsen, waarbij een grote vrijheid is in vorm en afmetingen. Een hoofdpodium met catwalk, uitbouwen naar de zijkant, voor elke toepassing een passend podium.
Voor de montage van licht, geluid en beeld voorzien wij het podium van truss constructies, welke tevens de mogelijkheid biedt voor het ophangen van decoratie materialen als banners, doeken en andere uitingen.

Outdoor podia
Outdoor evenementen benodigen een andere benadering, wind en regen kunnen dan roet in het eten gooien, en dat willen we natuurlijk te allen tijde voorkomen. Hiertoe passen we bij outdoor evenementen altijd een podium met overkapping toe.
Outdoor podia zijn in de meest uiteenlopende afmetingen leverbaar, van 20 tot wel 200 m², zodat ook  uw evenement het juiste podium krijgt.

Mobiele podia
Voor evenementen met een beperkte op- en afbouw tijd, is de huur van een mobiel podium dé oplossing. Een representatief podium in diverse uitvoeringen geven uw evenement de uitstraling die het verdient.
Van compacte podium aanhangwagen, opblaasbaar podium, self supporting podiumtrailer incl. backstage tot complete festival podia, allen zijn in korte tijd operationeel.

Voor een compleet overzicht van alle beschikbare mobiele podiumwagens kijkt u ook op: www.podiumwagen.com 

Veiligheid
Al onze podia worden gebouwd volgens de praktijkrichtlijn 8020-50, welke door de branche is samengesteld voor veilig en verantwoord werken met podia.

Branding en decoratie van het podium
Alle door ons te leveren podiumwagens en podia voorzien wij naar wens van een attractieve branding middels full color spandoeken of banners, zodat u uw bedrijf, merk of sponsors optimaal in beeld kunt brengen bij het publiek.
Ook kunnen wij met diverse decoratie materialen de uitstraling van het podium geheel afstemmen op het programma.

Beeld, licht en geluid techniek
Naast de levering van een passend podium ondersteunen we u natuurlijk ook graag bij de technische realisatie van beeld, licht en geluid. Jarenlange ervaring met de complete verzorging van evenementen en festivals garanderen u een optimale uitvoering.

Verzorgingsgebied
Wij plaatsen de podia o.a. in; Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Flevopolder, Limburg en Zeeland.

Ga naar podiumwagen >