Leveringsprogramma Event-Standbouw Beeld-licht-geluid

Beeld-licht-geluid


Evenementen waar over gepraat wordt
Hoe vaak zien we het niet in de praktijk voorkomen; een optreden dat in het water valt doordat de artiest nauwelijks zichtbaar is, amper te verstaan is of waar het geluid zo hard staat dat het publiek een veilig heenkomen zoekt. Wij vinden dat het anders moet, en kan. Een evenement dient een beleving te zijn, en dat wordt alleen bereikt indien de afstemming tussen beeld, licht en geluid optimaal is.

Pre-productie
Een perfecte show vereist een perfecte voorbereiding, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Onze medewerkers adviseren en ondersteunen u graag bij de voorbereidingen, zodat u altijd de beste invulling van uw evenement krijgt.

Geluid-techniek
Voor de versterking van het geluid, of dit nu een presentator, tape-act, DJ of band is, maken wij gebruik van uitsluitend professionele geluidsystemen van AD-systems, kenmerkend door een uitstekende spraakverstaanbaarheid, open klankkleur en optimale spreiding voor een aangenaam en helder geluidbeeld.

Onze verhuur apparatuur als mengtafels, effecten, DJ equipment en microfoons, is uitsluitend van A-merken, om de vereiste kwaliteit te kunnen waarborgen. Van een compacte geluidset voor een toespraak, tot een groot line array systeem voor een festival met 2500 bezoekers, wij zorgen voor de inzet van de juiste apparatuur en technici voor ieder evenement.
 
Licht-techniek
Ook visueel dient de voorstelling of presentatie natuurlijk een lust voor het oog te zijn. Een doordacht verlichtingplan voor uw evenement dient als basis voor de uiteindelijke inzet van uiteenlopende licht armaturen.
Een goede combinatie van frontlicht, tegenlicht en dynamische effect verlichting bieden de toeschouwer een goed zicht op het optreden, ondersteund door attractieve visuele lichteffecten.

Beeld- techniek
Om de visuele beleving nog verder te versterken kunt u gebruik maken van diverse mogelijkheden qua beeldschermen. Van een enkel scherm op statief tot complete videowalls van ongekende afmetingen, iedere wens is door de vooruitstrevende hedendaagse technieken te realiseren voor de ultieme beleving van uw evenement.

Effecten
Om de beleving van uw evenement helemaal compleet te maken, zetten we uiteenlopende effecten in voor een spectaculaire show. CO2 jets, rookmachines en hazers, confetti, swirlls of streamers, vuurwerk of vlammenwerpers of een professionele laser show, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.
 
Stroomvoorziening en distributie
Zonder een bedrijfszekere stroomvoorziening wordt elke show een hachelijk avontuur. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw leverancier van aggregaten, opdat het risico van stroomstoringen tot een minimum wordt beperkt. Voor een verantwoorde en veilige distributie van de stroom naar alle verbruikers, passen wij uitsluitend Nen-1010 en Nen-3140 gekeurde materialen toe.

Verzorgingsgebied
Wij verzorgen uw show graag in; Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Limburg en Zeeland.

Ga naar promotie-plaza >