Standbouw


Functioneel, opvallende en prijsbewuste standbouw
Uw beursdeelname dient vanzelfsprekend tot in de puntjes verzorgd te zijn, daar u een uitstekende indruk wilt maken op de bezoekers van vakbeurs of consumentenbeurs. Door een doordachte en representatieve truss beursstand te huren geeft u uw bezoekers een goede eerste impressie van uw bedrijf en activiteiten.

Modulaire truss beursstands
Middels onze modulaire bouwwijze  van beursstands en beurspleinen met aluminium truss, realiseren wij voordelig kleine en grote stands binnen een kort tijdsbestek. Truss standbouw biedt vele voordelen;  grote overspanningen en hoogtes zijn mogelijk zonder ingewikkelde constructies zoals bij traditionele standbouw benodigd zijn.

De eenvoudige en snelle bouwwijze maakt dat het huren van truss standbouw een kosten effectieve oplossing is voor uw beursstand, ook grote stands kunnen tegen zeer scherpe tarieven gerealiseerd worden.

Modulaire panelen beursstands
Indien de truss bouwwijze niet optimaal is voor het realiseren van de door u gewenste uitstraling van uw beursstand, passen wij een gesloten aluminium frame systeem toe.

Modulaire aluminium frames worden aan beide zijden voorzien van full color bedrukte panelen, waarmee een hoogwaardige uitstraling bereikt wordt, welke niet onderdoet voor de traditionele standbouw technieken. Echter door de modulaire wijze van bouwen profiteert u optimaal van een korte bouwtijd en de herbruikbaarheid van de toegepaste materialen, hetgeen resulteert in een aantrekkelijk prijsniveau t.o.v. traditioneel gebouwde beursstands.

Verlichting van uw beursstand
Een mooie beursstand komt pas echt tot leven met een doordacht verlichtingplan. Wij passen diverse licht technieken toe om uw stand optimaal uit te lichten; gasontlading, led, rgb en halogeen zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Afhankelijk van de te verlichten objecten en gewenste sfeer, maken wij een weloverwogen keuze voor de toe te passen verlichting techniek.

Branding en decoratie voor sfeervolle standbouw
De truss beursstand constructies worden professioneel en attractief aangekleed middels plafonddoeken, full color geprinte doeken of decoratie stoffen en reclamepanelen. De toegepaste materialen zijn van een uitstekend kwaliteit, zodat we deze vele malen kunnen gebruiken. Dit maakt dat u bij volgende inzetten niet opnieuw hoeft te investeren in uw beeld uitingen.

De modulaire huur beurs stands met panelen worden uitgerust met hoogwaardig bedrukte aluvibont panelen, welke middels de print to plate druktechniek worden voorzien van een hoogwaardige full color bedrukking. 

Meubilair in uw stand
Ook de inrichting van uw beursstand is bij ons in goede handen, wij beschikken over een ruim assortiment vloerbedekking, balies, koelkasten, tafels, stoelen, lounge sets en vitrines, zodat voor iedere beurs stand de juiste invulling en sfeer kan worden gerealiseerd.

Techniek
Vanzelfsprekend verzorgen wij de gewenste techniek zoals stroomvoorziening, computers, internet, beeldschermen en audio apparatuur, zodat het u aan niets hoeft te ontbreken tijdens uw beursdeelname.

Wij bouwen beursstands o.a. in
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord Brabant, Zeeland, Limburg, Flevopolder, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Gorinchem, Hardenberg, Assen, Leeuwarden, Venray, Maastricht, Houten, Emmen, Zwolle, Arnhem, Apeldoorn, Zeist en op vele andere locaties.

Ga naar promotie-plaza >