Billboard


Opvallen met billboards op iedere gewenste locatie
Optimale aandacht voor uw bedrijf, instelling of speciale actie, wie wil dat nu niet. De inzet van onze huur vloot mobiele billboards biedt u de mogelijkheid attentiewaarde te genereren op die locaties waar uw doelgroep zich bevindt.

Fiets billboards
Voor gebruik in winkelcentra, op evenementen of in gebieden met beperkte toegang zijn onze fiets billboards een perfect reclame medium. Een compact billboard met 4 m² reclame oppervlak, inclusief mountainbike, geven u de mogelijkheid om uw boodschap uit te dragen op die locaties waar uw doelgroep is.

Billboard aanhangwagen
Maar liefst 16 m² reclameoppervlak bieden onze verhuur billboard aanhangwagens, die effectief ingezet kunnen worden op bedrijven terreinen, langs drukke knooppunten of welke locatie dan ook waar veel contact momenten te realiseren zijn.

Billboard auto
Voor optimale mobiliteit van uw reclameboodschap zijn onze verhuur billboard auto’s met 22 m² oppervlak het perfecte medium. Een zorgvuldig geplande route langs druk bezochte locaties zorgen voor vele contact momenten, waarbij de herhaling gegarandeerd een positief effect heeft op de acceptatie van uw boodschap.

Blow up billboard
Naast onze standaard oplossingen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen unieke billboard samen te stellen, bijvoorbeeld een levensechte blow-up van uw product op een aanhangwagen of auto, een billboard met speciale vormen of een rijdende showroom. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van de ultieme attentiewaarde voor uw product of campagne.

Banner frames
Voor die reclame uitingen waar een mobiel billboard niet inzetbaar is, bijvoorbeeld op grote hoogte of bij een beperkte ruimte, bieden wij de mogelijkheid van banner frames. Sterke aluminium frames voorzien van full color mesh doek, op iedere gewenste locatie gemonteerd.

Branding
Uw reclame uiting wordt door ons in een kwalitatief hoogstaand full color geprint en gelamineerd vinyl op de billboards aangebracht, wind en weer bestendig, zodat uw reclame boodschap ook na langere tijd nog als nieuw is.
Naast de vinyl bestickering bieden wij u ook diverse doek oplossingen aan voor wederkerende inzetten van een billboard. Een full color doek wordt onzichtbaar in een speciaal hiervoor ontwikkeld systeem opgespannen, zodat u slechts eenmalig investeert in uw media uiting.

Transport van de mobiele billboards
Voor de daadwerkelijke inzet en huur van de billboards bieden wij u diverse mogelijkheden;
u  verzorgt zelf het transport en inzet, of wij verzorgen de campagne van begin tot eind, u bepaalt hoever onze dienstverlening gaat.

Verzorgingsgebied
U komt onze billboards overal tegen; Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg.

Ga naar promotie-plaza.nl >